U utorak, 19.5.2015. godine, obilježili smo Dan Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci. U program nas je uvela naša ravnateljica Marija Prodan, pozdravivši goste, te govorom o radu škole tijekom Školske godine i uspjesima i nagradama učenika.

Svojim dolaskom počastili su nas roditelji, učenici, ravnatelji škola i vrtića, svih gradskih ustanova, predstavnici udruga, državne uprave, a posebno bi istaknuli dolazak zamjenika župana Koprivničko-križevačke županije i zamjenika gradonačelnika, Tomislava Katanovića. Svima od srca zahvaljujemo na dolasku.

Koordinatori programa povodom Dana Centra bili su profesori: Dunja Radaković, Ana Tomašić i Alen Vitanović. Učitelji su s učenicima pripremili točke, u kojima su nastupali sa svojim glazbeno-scenskim, plesnim, dramskim, i literarnim izvedbama.

 

Nastupali su ovim redom:

Program priredbe za Dan Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci,

u utorak, 19.5.2015. godine:

1.) „Cirkus“ je točka, koju su pripremili profesori: Dunja, Snježana i Alen, a izveli je njihovi učenici Posebno odgojno-obrazovnih skupina.

2.) „Mali vlak“ je točka , koju su pripremile odgajateljice iz vrtića Centra, u izvedbi djece iz vrtića.

3.) „Kišobran za dvoje“ je treća točka. Pripremile su je profesorice Ana i Sanja, a izveli je njihovi učenici.

4.) Četvrta točka pripada učeniku Goranu Poljaneku, koji nas je zabavio svojim mađioničarskim trikovima, pod vodstvom stručne suradnice Mihaele.

5.) „Dolazi svibanj“ je  recitacija, koju su izveli učenici Josip i Matija, pod vodstvom profesorice Kristine.

6.) S pjesmom „Nitko nema dva života“, zabavio nas je učenik Leon, iz razreda profesorice Mirjane.

7.) Sedma točka zabavila nas je kroz izvedbu učenika „Juri, juri vlak“, pod vodstvom profesorice Helene i pomoćnika u nastavi, Borisa.

8.) „Hrabri vitezovi“ je točka, kojom su nas zabavili učenici 7. i 8. razreda, profesorice Lane.

9.) Devetom točkom su nas zabavili učenici profesora Darka, koji su izveli Gibonnijevu pjesmu „Tempera“, uz profesorovu instrumentalnu pratnju na gitari.

10.) Svi učenici, zajedno sa svojim učiteljima, za kraj programa razveselili su nas izvođenjem pjesme „Kad si sretan“.