U sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja, učenici 7. i 8. razreda, s razrednicom Mirjanom Vrdoljak i profesorom tjelesne i zdravstvene kulture, Dariom Sokačem, 30.9.2015. godine posjetili su Podravkin Muzej prehrane. Posjetu su se pridružili i učenici 8. razreda C.O.O.R.-a Podravsko sunce. U Muzeju prehrane smo saznali kako su naši bake i djedovi proizvodili hranu. Nakon toga, posjetili smo i C.O.O.R. Podravsko sunce, gdje su nam učenici priredili prosenu i hajdinu kašu.

Dana 1.10.2015, godine u našem Centru održana je radionica izrade prirodne kozmetike. Voditelji radionice bili su djelatnici tvrtke Tinktura. U radionici su sudjelovali učenici 7. i 8. razreda Mirjane Vrdoljak, učenici učiteljice Helene Strsoglavec, učiteljice Ivane Dugine, te nekoliko učenika iz osnovnih škola: "Ljudevit Modec" i "Vladimir Nazor". U radu su nam se pridružili i asistenti u nastavi, ravnateljica, stručni suradnici i dr. Naučili smo kako se izrađuju mekani sapuni i šamponi. Svi smo dobili jedan šampon na poklon.

Povodom tjedna cjeloživotnog učenja, 1. 10.2015. g. su i vrtićanci Centra Križevci posjetili svoje prijatelje u C.O.O.R.- u Podravsko Sunce. Tamo su zajedno pogledali predstavu "Tri praščića", koju je pripremila knjižničarka Centra Podravsko Sunce.

2.10.2015. godine, u Tjednu cjeloživotnog učenja održana je radionica prirodne kozmetike. Sudjelovali su učenici odgojno-obrazovne skupine 11-14 godina i učenici Gimnazije "Ivana Zakmardija Dijankovečkog", koji su uključeni u projekt "Prijatelji volonteri". Istražili smo razne teksture i mirise, te izradili sol za kupanje. Radionicu je vodila učiteljica Helena Strsoglavec.

6.10.2015. godine posjetili su nas učenici 8. razreda C.O.O.R.-a Podravsko Sunce iz Koprivnice. Pridružili su nam se u radionici za proizvodnju soli za kupanje. Zajednička radionica bila je zanimljiva i ugodna. Hvala Centru Podravsko Sunce na posjetu i radujemo se skorom susretu i suradnji.