U  utorak, 28. lipnja u Velikoj vijećnici Grada Križevaca, gradonačelnik Branko Hrg održao je svečani prijem za učenike osnovnih i srednjih škola sa područja Grada Križevaca koji su postigli odličan uspjeh te njihove razrednike i ravnatelje. Prijemu je bio nazočan i zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović. Uz odlične učenike, gradonačelnik Grada Branko Hrg ugostio je učenike osnovnih i srednjih škola Grada Križevaca te njihove mentore koji su bili sudionici državnih natjecanja u školskoj 2015./2016. godini i ostvarili zapažene rezultate, osvojivši jedno od prva tri mjesta.
Učenici su financijski nagrađeni za odličan uspjeh, a za svoj trud nagrađeni su bili i učenici i njihovi mentori koji su sudjelovali na državnim natjecanjima. 
Gradonačelnik je čestitao svim učenicima na postignutim uspjesima, kao i njihovim mentorima, razrednicima, ravnateljima i roditeljima, zaželjevši im uspješan daljnji životni put bilo onaj prema željenim srednjim školama, fakultetima ili radnom mjestu.
U ime nagrađenih, na prijemu, ali i potpori Grada koji prepoznaje vrijedne mlade ljude, zahvalila je ravnateljica Srednje škole "Ivan Seljanec" Gordana Juran-Ratković.