Od 29.9 do 5.10.2014. obilježen je 8. tjedan cjeloživotnog učenja. Voditeljice projekta bile su Mihaela Brkić i Helena Strsoglavec.

Ove godine tema je bila Dobro je učiti, a naše aktivnosti su bile slijedeće:

30.9. šest naših učenika 2., 3., 4. , 5. i 6. razreda posjetili su COOR Podravsko sunce s učiteljicom Snežanom Premužić i stručnom suradnicom Mihaelom Brkić. Sudjelovali su na radionici Učimo zajedno gdje su naučili tehniku filcanja vunom s kojom su se prvi put susreli.

1.10. učenici COOR Podravsko sunce posjetili su naš Centar i sudjelovali na još jednoj radionici Učimo zajedno gdje smo čitali slikovnicu Listopad koja je izrađena u COOR Križevci u sklopu projekta Moja slikovnica. Nakon toga izrađivali smo ježa od kartona i kolaža. Učenicima COOR-a Podravsko sunce poklonili smo jednu slikovnicu Listopad.

2.10. održano je Županijsko stručno vijeće za edukacijsko-rehabilitacijski profil Koprivničko-križevačke županije u COOR-u Podravsko sunce u Koprivnici. Voditeljica ŽSV-a je Mihaela Brkić. Teme predavanja  bile su: Pedagoška dokumentacija, Montessori pedagogija (predavanje i radionica) i Moje e-twining iskustvo. Razmjenom iskustava dobili smo puno novih ideja za daljnji rad.

3.10. učenici Srednje škole Ivan Seljanec, smjer krojači, posjetili su COOR Križevci te sudjelovali na radionici Kako mi učimo gdje smo izrađivali nakit quilling tehnikom. Radionicu su vodile učiteljice Helena Strsoglavec i Sanja Kozarić. Gošćama smo poklonili naušnice od perlica koje su izradili učenici odgojno-obrazovne skupine 17-21 godine.