preskoči na sadržaj

Centar za odgoj,obrazovanje i rehabilitaciju Križevci

Europski dan sporta

U petak 30.9.2016. obilježili smo Europski dan sporta. U goste su nam stigli aktivni sportaši koji su našim učenicima i djeci omogućili da se okušaju u raznim sportovima, kao što su nogomet, rukomet, atletika, karate, joga te savladavanje prepreka.
Od sportaša koji su uveličali dan bila je tu atletičarka Ida Šimunčić, trener nogometnog kluba Križevci Dražen Kemenović, djevojke iz ženskog rukometnog kluba KTC, joga instruktor Olga Razum Šuica te članovi gradskog karate kluba.
Organizator svih aktivnosti bio je naš učitelj tjelesnog odgoja Dario Sokač.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Konferencija Asistivna tehnologija i komunikacija

Nevenka Mihalković Parazajda, prof.logoped, Ivana Dugina, mag.rehab.educ. i Helena Strsoglavec, mag.rehab.educ., SI pedagog, sudjelovale su na Konferenciji Asistivna tehnologija i komunikacija 1.i 2.rujna koja se održavala u hotelu Westin u Zagrebu. Helena Strsoglavec prezentirala je svoj svakodnevni rad u odgojno-obrazovnoj skupini putem poster prezentacije na temu: Alternativna i augmentativna komunikacija u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci. Predavači na konferenciji bili su vrhunski svjetski stručnjaci te korisnici asistivne tehnologije i potpomognute komunikacije koji su prenijeli svoje znanje i iskustvo. Za vrijeme konferencije bio je i demonstracijski prostor gdje je bilo moguće vidjeti i isprobati različita pomagala za osobe s invaliditetom.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Jesenska priča

U petak, 16.10.2015. godine, sudjelovali smo u "Jesenskoj priči" u Turističkom informativnom centru grada Križevaca. Izložili smo radove naše zadruge "Križevčanci". Inspiraciju i teme za radove crpili smo iz jeseni, u izradi koristeći lišće, grančice, kukuruz, itd. Uz šarolike i interesantne radove, uživali smo i u pečenim slasticama  od jesenskih plodova.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Nacionalni dan osoba s cerebralnom paralizom

5.5.2015. g. Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci obilježio je Nacionalni dan osoba s cerebralnom paralizom. Cerebralna paraliza je stanje nastalo uslijed oštećenja mozga. Oštećenja se, ovisno o jačini, manifestiraju kroz slabije ili jače izražene teškoće pri kretanju i držanju tijela. Nacionalni dan osoba s cerebralnom paralizom obilježili smo odijevanjem u zeleno. Ispred COOR-a izložili smo plakat o cerebralnoj paralizi, a u 12:20 h održali smo Sportske igre prilagođene učenicima s cerebralnom paralizom, na kojima su nam se pridružili i članovi Udruge invalida Križevci.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Obilježavanje Ljubičastog dana-dana podrške osobama s epilepsijom, 26.3.2015.

Tijekom ožujka u COOR-u Križevci izrađivali smo ljubičaste bedževe quilling tehnikom, na radionicama s učenicima Gimnazije "Ivana Zakmardija Dijankovečkog", učenicima 5. i 6. razreda Osnovne škole "Vladimir Nazor" i volonterima Volonterskog centra "Link". Izradili smo oko 250 bedževa, a radionice su vodile stručna suradnica Mihaela Brkić, prof. def. i Helena Strsoglavec, mag. rehab. educ.

Ljubičaste bedževe, uz letak o Ljubičastom danu i epilepsiji poslali smo ustanovama našega grada, s kojima surađujemo.

U četvrtak, 26.3. 2015., od 10 do 11:30, na Trgu J.J.Strosmayera, dijelili smo prolaznicima ljubičaste bedževe i letke. Akciji se pridružio i zamjenik gradonačelnika, Tomislav Katanović.

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


"Pružimo ruku!"

U okviru projekta "Pružimo ruku", učenici 6. i 8. razreda Centra su sa učiteljicom Mirjanom Vrdoljak i stručnom suradnicom Mihaelom Brkić, 17. 3., u utorak, posjetili Osnovnu školu "Grigor Vitez", Sveti Ivan Žabno. U radionici s učenicima, domaćinima, izrađivali smo uskrsne vjenčiće i patke. Bilo nam je jako lijepo družiti se, te se radujemo novom susretu.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Program modifikacije ponašanja

U sklopu Programa modifikacije ponašanja, učenici 6. i 8. razreda jednom na mjesec, s učiteljicom Mirjanom Vrdoljak, odlaze na kavu, sladoled, kolače ili pizzu. To se uvijek pretvori u ugodno druženje, kojem se često pridružuju stručni suradnici našega centra: knjižničarka, logopedica, edukacijski rehabilitator i ravnateljica. Tako se učimo kulturno ponašati na javnim mjestima, strpljivo čekamo u redu, uljudno razgovaramo i najvažnije, zaista uživamo.

 

 

 

 

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Međunarodni dan rijetkih bolesti

U Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci obilježavanju Međunarodnog dana rijetkih bolesti pridružili su se:

1.) Učenici, učitelji i roditelji, zajedno s Volonterskim centrom, koji su provodili akciju: "Zagrli za rijetke bolesti", 20. 2. 2015., u petak, u centru grada Križevaca,izmjenjujući zagrljaje. Fotografije su proslijeđene u krovnu organizaciju te će biti dio velikog postera, koji će biti objavljen u Zagrebu, na Cvjetnom trgu.

 

 

 

2.) Roditelji i stručna suradnica edukator - rehabilitator, Mihaela Brkić, 3. i 4. radionicu za roditelje posvetili su ovoj tematici, iznijeli svoja iskustva i izradili plakate.

 

 

 

 

 

3.) POOS 7. - 11. godina, s učiteljicom Helenom Strsoglavec i u suradnji s Volonterskim centrom i Udrugom invalida, dio su Milenijske fotografije.

 

 

 

 

 

 
 
 

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


"Zagrli za rijetke bolesti"

U suradnji s Volonterskim centrom Link, pridružili smo se kampanji "Zagrli za rijetke bolesti", koju vodi Hrvatski savez za rijetke bolesti. U petak, 20. veljače, 2015. g., prošetali smo gradom i zagrlili prolaznike te tako podizali svijest o rijetkim bolestima. Pridružili su nam se i volonteri iz Gimnazije "Ivana Zakmardija Dijankovečkog". Slike ćemo poslati na mail saveza, koji će od njih napraviti ogroman poster čije će predstavljanje biti na Cvjetnom trgu u Zagrebu, 28. veljače, povodom Međunarodnog dana rijetkih bolesti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Maskenbal

U Centru smo u utorak, 17.2.2015., organizirali Maskenbal. Svaki razred i grupa, pod vodstvom učiteljica, pripremio je nastup sa zamaskiranim učenicima. Odabir likova bio je raznolik, a izvedba učenika vrlo humoristična i simpatična. Posjetili su nas članovi kluba "Maslačak" i učenici iz Srednje škole "Ivan Seljanec" Križevci, koji su također bili zamaskirani. Druženje pod maskama uljepšali smo glazbom i veselim plesom te poklončićima i krafnama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Darivanje knjiga učenicima

Povodom Međunarodnog dana darivanja knjiga, prošli smo tjedan u Kutku za čitanje sakupljali knjige za naše učenike. U ponedjeljak, 16.2.2015., darivali smo knjige i slikovnice našim učenicima i vrtićancima. Darovi su ih razveselili, a vjerujemo i povećali njihovu ljubav prema knjizi i čitanju.

 

 

 

 

 

 

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Ples za Valentinovo

U petak, 13.2.2015., obilježili smo Valentinovo veselim plesom u predvorju škole, a pridružili su nam se učenici Srednje škole "Ivan Seljanec" Križevci. Druženje i ples sve su nas oduševili te se radujemo idućem susretu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Božićna radionica za učenike i roditelje

15.12.2014. održana je božićna radionica za učenike i roditelje OOS 11-14 godina. Izrađivali smo božićne ukrase od tijesta. Također su nam se priključili i braća i sestre pojedinih učenika. Voditeljica radionice bila je učiteljica Helena Strsoglavec.

     


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Mali božićni sajam

U petak, 12.12.2014., i naši zadrugari izlagali su svoje radove na Malom božićnom sajmu u Turističkom informativnom centru, a pomagala im je volonterka iz dm-a.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Mjesec borbe protiv ovisnosti

U utorak, 9.12.2014., obilježili smo Mjesec borbe protiv ovisnosti radionicom na istu temu. Sudjelovali su učenici 6., 7. i 8. razreda te radnog osposobljavanja sa razrednicima. Voditeljice su bile Mihaela Brkić, stručni suradnik educ. rehab. i Martina Ječmenjak, medicinska sestra.

   


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Sveti Nikola

U petak, 5.12.2014., posjetio nas je Sv. Nikola i obradovao sa slatkim poklonima, a mi smo njemu pripremili veselu priredbu!

       


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Dan otvorenih vrata Centra

U srijedu, 3.12.2014., obilježili smo Međunarodni dan osoba s invaliditetom Danom otvorenih vrata Centra. Već tradicionalno izrađivali smo božićne ukrase i nakit kojima smo okitili jelku u holu škole. Zahvaljujemo gostima iz Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog, Srednje škole "Ivan Seljanec", Osnovne škole Grigora Viteza Sv. Ivan Žabno, logopedinjama Nataši Orejaš i Ozani Jurić te svim ostalim prijateljima, roditeljima i udomiteljima što su sudjelovali u našim kreativnim radionicama i upotpunili ovaj događaj.

                 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Svjetski dan štednje

31. listopada 2014. povodom Svjetskog dana štednje, odgojno-obrazovna skupina od 14-17 godina u pratnji roditelja i voditeljice skupine Kristine Kranjčević, posjetili su ispostavu Erste banke u Križevcima. Djelatnica Maja pokazala im je kako se broje novčanice, kako se podiže novac s bankomata te kako se sortiraju kovanice. Izvršili su i uplatu novca na tekući račun u banci. Ovim putem zahvaljuju se voditeljici ispostave Vjeri Devčić te djelatnicima banke na trudu, ugodnom boravku i prekrasnim poklonima.

     


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


I u našem gradu Vukovar svijetli...

Posjet osnovnoškolaca

U srijedu, 5.11.2014., posjetili su nas učenici 2. b razreda Oš Vladimira Nazora Križevci s razrednicom Katom Stojanovskom kako bi se upoznali s određenim zanimanjima u našoj školi. Tako su prvo obišli našu računovotkinju Zvijezdanu Babić, mamu jednog od učenika, a upoznali su i zanimanja logoped, učitelj defektolog, njegovatelj... Na kraju su posjetili učenike 1./3./4./5. razreda te se podružili s njima.

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Predavanje o povrću

U sklopu projekta Shema školskog voća, u srijedu, 5.11.2014., učenici su čuli predavanje Tanje Lasić Jašarević na temu Koje povrće raste u našem vrtu?

   


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Predavanje o Domovinskom ratu

U utorak, 4.11.2014., učenici 7./8. razreda te radnog osposobljavanja čuli su zanimljivo predavanje umirovljenih časnika Mate Babića i Stjepana Hamonajca o Domovinskom ratu.

 

 

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


U posjeti krojačima

U četvrtak, 30.10.2014., učenici iz radnog osposobljavanja uzvratili su posjet učenicama SŠ "Ivan Seljanec" Križevci, smjer krojači. Naši učenici vidjeli su postupak šivanja leptir mašne te je svatko dobio jednu na poklon.

   


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


AAC

U utorak, 21.10.2014., povodom Međunarodnog mjeseca svjesnosti o alternativnoj i augmentativnoj komunikaciji (AAC ) u Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava održana je prezentacija i izlaganje o pomoći svima kojima je zbog osnovne dijagnoze otežan ili onemogućen govor. Predstavljen je i Servus sustav namijenjen osobama s tjelesnim invaliditetom koji omogućuje da korisnik doslovno razgovara sa svojim domom i na taj način upravlja rasvjetom, televizorom, klima uređajem, otključavanjem vrata i sustavom video nadzora. Roditelji učenika OOS 11-14 godina Štefica Hlebić, Marija Katalenić, Anita Surkuš i Branimir Radanac s učiteljicom Helenom Strsoglavec prisustvovali su navedenom događaju i vratili se puni novih saznanja.

     


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Jesenska priča

Članovi Učeničke zadruge Križevčanci sudjelovali su u petak na manivestaciji Dani kruha pod nazivom „Jesenska priča“ u suradnji s Turističkom zajednicom grada Križevaca. Izložili smo učeničke radove na temu plodova jeseni - jabuka je bila glavna tema, a vrijedne ruke naših kuharica ispekle su pitu od jabuka koja se mogla kušati.

   


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Dani kruha

U srijedu, 15.10.2014., održana je priredba za Dane kruha i zahvalnosti. Gost vlč. Stjepan Soviček blagoslovio je kruh i peciva koja su svi blagovali. Učenici zadrugari postavili su stol sa svojim radovima.

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Dani kruha

Povodom Dana kruha, 13.10.2014., naši vrtićanci, učenici 1./3./4./5. razreda te OOS 7-11 godina posjetili su pekaru Zlatni klas.  Ljubazni pekari upoznali su ih s procesom proizvodnje kruha, vidjeli su gdje se i kako pravi burek, peciva, krafne i ostali pekarski proizvodi. Na kraju su i probali neke od proizvoda. Hvala djelatnicima pekare na gostoprimstvu!

       


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


DM volonteri

Dana 23. i 24.9.2014. u našem Centru su volontirale djelatnice DM-a Križevci: Adriana Momčilović, Kristina Maksimović, Dunja Mišković i Sanela Ščap. Sudjelovale su u radu odgojno-obrazovne skupine 11-14 godina učiteljice Helene Strsoglavec. Volonterke su bile pozitivne i tople prema učenicima te su svi zajedno proveli lijepa i ugodna dva dana.

   


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Sigurno u prometu

U petak, 26.9.2014., predstavnici PP Križevci održali su kratko predavanje Sigurno u prometu za učenike nižih razreda i odgojno obrazovnih skupina.

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Dan za zdrave zube

I ove školske godine, kao i prošle, obilježili smo Dan za zdrave zube odlaskom kod stomatologinje dr. Vesne Šikač Šanko koja je učenicima pregledala zube i uputila ih, po potrebi, na daljnje liječenje. Oni najhrabriji koji su "probili led" bili su učenici 2./3./4. razreda, a na pregled zuba će tijekom cijele školske godine i ostali učenici Centra.

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Olimpijski dan

U srijedu, 10.09.2014., obilježili smo Olimpijski dan sportskim igrama.

     


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Ljetovanje u Rapcu

Tijekom travnja grupacija Valmar provela je natječaj za dodjelu donacija koje su usmjerene na područja pružanja pomoći i podrške lokalnoj zajednici.

Tako se u sklopu projekta „Tisuću dana na Jadranskom moru“ omogućilo više od tisuću besplatnih noćenja s uslugama pansiona za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, djecu s određenim zdravstvenim teškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka, te djecu s posebnim potrebama.

Za svu djecu osigurana je i stručna pratnja i voditelji.

Naš Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci prijavio se na ovaj natječaj i tako dobili 5 noćenja s punim pansionom za šest učenika i dvije voditeljice: Antonio Žganec, Antonia Žganec, Nikola Vučković, Dražen Hruškovec, Valentina Posavec i Petar Sever, te voditeljice prof. def. Mirjana Vrdoljak i mag. Edukacijske reh. Silvija Majhen.

 Na naše odredište Rabac, hotel Miramar, krenuli smo 15. 6. 2014. U rane jutarnje sate. Prijevoz nam je omogućio naš Centar i vozač kombija Josip Tenodi što nam je olakšalo putovanje direktnim dolaskom pred hotel.

Na recepciji smo dočekani vrlo ljubazno i profesionalno. Smješteni smo u četiri dvokrevetne sobe hotela s četiri zvjezdice i bazenom.

Od samog početka djeca su bila vrlo uzbuđena i sretna  zbog uređenja i izgleda hotela, te sadržaja koje nudi hotel. Prva dva dana vrijeme nam nije „išlo na ruku“. Bilo je kišovito i burno, te smo to iskoristili za upoznavanje živopisnog primorskog gradića na istočnoj obali Istre. Jedno poslije podne iskoristili smo za „ribičiju“. Učenik Petar Sever, vrsni ribič, ulovio je veliku ribu što se pretvorilo u opće slavlje svih posjetitelja i nazočnih na plaži.

Loše vrijeme iskoristili smo i za kupovine suvenira pri čemu su djeca upućivana na racionalno korištenje novca i njegova raspodjela za cijeli boravak. Zatim smo crtali i bojili motive Rapca koje smo poklonili organizatorima putovanja i novinarima Radio Labina koji su nas posjetili i s nama obavili interviju u hotelu 17. 6. 2014.

Sunčane dane, očekivano smo, najveći dio dana provodili na plaži kupajući se i sunčajući. Nekima od djece ovo je bio prvi susret s morem, te su bili oduševljeni vodom, plažom, sakupljanjem oblutaka i drugim aktivnostima koje more pruža. Djeca plivači uživala su u blagodatima slane vode, ronjenju i plivanju. Kod djece neplivača otklonjen je postupno uklonjen strah od ulaska u vodu.

Boravak se pretvorio u lijepo i ugodno druženje s obilježjima obiteljskog ljetovanja zbog malog broja djece. Djeca su usvojila razne navike i vještine koje su bile povezane s boravkom u hotelu i izvan njega. Uz pomoć voditeljica ubrzo su samostalno počeli koristiti usluge koje im pruža hotel. Tako su samostalno ili uz upute i savjete voditeljica, održavali red u sobama i vodili brigu o osobnoj higijeni. To je uključivalo svakodnevno tuširanje, pranje zubi i izmjenu veša, te sortitanje istog i kulturno ponašanje u hotelu koji dijele s ostalim gostima. Vrlo brzo su naučili da svoje sobe po izlasku zaključavaju, da od osoblja traže potrebne stvari za sobe: čiste ručnike, pribor za osobnu higijenu...

Većini djece to je bio prvi susret s hranjenjem u hotelu. Uz demonstraciju i vođenje nekoliko puta svi učenici do kraja ljetovanja potpuno samostalno i ispravno su se služili uslugama u hotelskom restoranu. Bez straha su koristili automate za mlijeko, kavu i sokove. Strpljivo su čekali u redu i sami birali hranu koju žele, te se redovito zahvaljivali osoblju na ponuđenom. Također su usmjeravani na tijek konzumiranja hrane: predjelo, glavno jelo i desert. Vodila se briga i o izboru zdrave hrane voća, povrća, juha, ribe, maslinovog ulja... Sve se to odvijalo uz pristojno i prihvatljivo ponašanje u vrijeme jela koje se odvijalo u isto vrijeme s 200-tinjak gostiju.

Svojim ponašanjem osvojili su srca kompletnog osoblja hotela od sobarica, konobara i recepcionera što su nam na povratku i iskazali poklonima koje smo dobili ( majice s motivima Rapca ). Za vrijeme boravka na moru stvorena su i neka prijateljstva među djecom koja prije nisu uočavana. Naučili su dijeliti neke stvari i predmete među sobom, ako je nekome nešto nedostajalo, pomoći mlađima u izboru jela, pokazati mu gdje nešto može pronaći. Nadalje, usvojili su i navike druženja u poslijepodnevnim satima gdje su jedni druge častili sokom ili sladoledom, navike pružanja pomoći pri izboru i kupnji suvenira. Usmjeravani su na prihvatljiv suživot s cimerom u sobi u smislu dogovaranja oko izbora programa na televiziji, dijeljenja ormara, čekanja u redu za tuširanje...

19. 6. 2014. U jutarnjim satima nakon doručka, uz kratke upute učenici su spakirali svoje stvari, te ključeve predali na recepciji i uz riječi zahvale odjavili se iz hotela. Nakon dolaska školskog kombija, kojim smo se sretno vratili u Križevce, voditelji i učenici oprostili su se s osobljem hotela uz obostrane želje za povratkom slijedeće godine.

Puni dojmova i emocija, pomalo i tužnih zbog završetka ovog predivnog ljetovanja, sretno smo se u Križevce vratili oko 14 sati.

 

                                    VODITELJICE: Mirjana Vrdoljak i Silvija Majhen

         


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Ljetovanje u Rapcu

Naših 6 učenika i dvije voditeljice, Mirjana Vrdoljak i Silvija Majhen, od nedjelje borave u Rapcu, u hotelu Miramar, u sklopu projekta "Tisuću dana na Jadranskom moru" Valamar grupacije. Kako se provode na ljetovanju, pročitajte na stranici Radio Labina kojem su dali intervju:

http://www.radiolabin.hr/novosti/2154-u-hotelu-miramar-borave-djeca-iz-krizevackog-centra-za-odgoj-obrazovanje-i-rehabilitaciju.html


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Malo spravišće

I naši učenici sudjelovali su na Malom spravišću u petak, 13.6.2014., s pjesmom Volim nogomet.

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Prijem kod župana

Župan Darko Koren održao je u utorak, 10. lipnja 2014. godine, u zgradi Veleučilišta u Koprivnici prijem za najuspješnije sudionike državnih natjecanja u šk. god. 2013./2014. Tamo se našao i naš učenik Petar Sever s mentoricom Snježanom Mergon, prof. TZK, koji je na Državnom natjecanju školskih sportskih klubova u Poreču osvojio 1. mjesto u plivanju.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


6. dani hrvatskih svetaca i blaženika

U subotu, 24.5.2014., naši su učenici sudjelovali na 6. danima hrvatskih svetaca i blaženika. Radionice su, kao i svake godine, bile za djecu u prostorima Glazbene škole i Gradske knjižnice "Franjo Marković". Na radionici smo ponovili što znamo o sv. Marku Križevčaninu, a naučili nešto novo o bl. Miroslavu Bulešiću te na pjesmu 'Svjedok vjere' naučili plesne korake što smo i pokazali u poslijepodnevnim satima na javnoj izvedbi radova svih učenika.
Bili smo i na zajedničkom ručku, posjetili izložbu grafika hrvatskih svetaca i blaženika, a stigli smo se i odmoriti i pojesti sladoled.

Na radionicama smo od pokrovitelja dobili i razne darove: časopis MAK, majice, sličice te igru za pijune i kocku.

 

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Posjet biskupu

U utorak, 20.5.2014., posjetili smo Bjelovarsko-križevačkog biskupa Vjekoslava Huzjaka. Ovogodišnji pričesnici, krizmanici i ostali učenici iz našeg Centra (kao i učenici V. OŠ iz Bjelovara) donijeli su svoje radove biskupu, a on ih je srdačno dočekao, družio se s njima i slatko počastio.

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Prilog o našem Danu Centra

Prilog o našem Danu Centra pogledajte na linku (od 21. minute):

https://www.krizevci.info/emisija-tv-oblocec-od-24-svibnja-2014/

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Dan Centra

U ponedjeljak, 19.05.2014., proslavili smo Dan Centra i to veselo pjesmom i plesom.
Goste je pozdravila ravnateljica Marija Prodan koja je predstavila projekt "Šuška" koji provodimo uz podršku Komunalnog poduzeća Križevci, Socijalne zadruge Humana Nova te Srednje škole "Ivan Seljanec".

Ravnateljica je podsjetila i na rad Učeničke zadruge Križevčanci, pohvalila polaznike koji su sudjelovali na gotovo svim programima kako u gradu tako i šire, a naglasila je i da su odlične rezultate imali i učenici koji su sudjelovali na različitim državnim natjecanjima. Ravnateljica je ovom prilikom zahvalila i Gradu Križevcima na suradnji i podršci svim aktivnostima Centra.

Zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović čestitajući Dan COOR-a  rekao je kako djelatnici svoj posao rade profesionalno i predano, ali i s velikom dozom altruizma.

   


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Humanitarni koncert

26.4.2014. u Klubu Kulture, pod organizacijom Matije Rožića (poznatiji kao Sin Dasine), održan je humanitarni koncert. Izvođači su bili Dregermajster Crew, RHS Coolektiv, Sin Dasine & Phantom Ra i DJ Nodef. Ulaz je bio dobrovoljna donacija za didaktičke materijale korisnika našeg Centra. Prikupljen novac (504,00 kn) iskorišten je za nabavu knjiga i slikovnica.

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Dan Grada
Naši učenici uključili su se u proslavu Dana grada Križevaca kroz niz aktivnosti. U holu Centra izložili smo likovne radove učenika na temu "Moj grad", na gradskom trgu sudjelovali smo u oslikavanju pločnika kredama u boji, plesali smo sa svim učenicima osnovnih škola te se natjecali u utrci ulicama grada.
Izložbu radova pripremili su razredni učitelji, a izložbu je postavila Snežana Premužić,prof. U plesu s učenicima sudjelovale su učiteljice Sanja Kozarić i Helena Strsoglavec, prof., a za utrku ulicama grada učenike su pripremali treneri Snježana Mergon i Dario Sokač. Sudjelovale su i naše pomoćnice u nastavi Biljana i Ivana.
 

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Dječji Kranjčić

Naši učenici su sudjelovali na natječaju i 3. susretu hrvatskoga dječjega duhovnoga stvaralaštva 'Stjepan Kranjčić' sa svojim likovnim radovima.
U subotu 5.4. sudjelovali su i na javnoj prezentaciji radova, na susretu i na radionici.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Svjetski dan svjesnosti o autizmu

2. travnja obilježili smo Svjetski dan svjesnosti o autizmu izlaganjem plakata i simbolički plavih balona u holu te ispred Centra. Obilježavanjem ovog dana želi se skrenuti pozornost javnosti diljem svijeta na sve veći problem ovog složenog poremećaja koji se kod pojedinaca najčešće razvije u prve tri godine života i uglavnom traje do kraja života. Ove godine moto je „Od rane intervencije do školovanja i zapošljavanja.“


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Promocija LIDL-ovog projekta

U petak, 28.03.2014., predstavnici našeg Centra pozvani su u Zagreb u Esplanade Hotel na promociju LIDL-ovog projekta pod nazivom "Više za zajednicu". U 2013. godini LIDL je donirao učenike Centra s prizvodima po našem izboru u vrijednosti 5000 kuna. Naš Centar našao se među mnogobrojnim školama, vrtićima i udrugama koje su donirane na prijedlog zaposlenika LIDL-a. Na promociji je sudjelovalo nekoliko naših učenika koji su uživali u posjetu Zagrebu, a i u prekrasnom hotelu. Prestavu Mali Princ izvela su djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik, a pjevao nam je Oliver Dragojević. Tako smo se veseli vratili našim kućama.

Zahvaljujemo LIDL-u i nadamo se da će ponovo prepoznati našu ustanovu jar je svojim programima i radom prepoznatljiva u zajednici u kojoj živi i radi.

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Ljubičasti dan

26.3.2014. u COOR-u smo podržali manifestaciju Ljubičastog dana - dana podrške osobama s epilepsijom. Učenici su quilling tehnikom izradili ljubičaste cvijetove koje su djelatnici Centra toga dana nosili kao bedževe u znak podrške osobama s epilepsijom. Medicinska sestra Centra, Martina Ječmenjak, učenicima 5., 6. i 7. razreda te POOS 17-21 god. održala je kratko predavanje o epilepsiji i objasnila što učiniti ako netko u njihovoj blizini dobije napad.

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Lutkarski mjuzikl "Put oko svijeta"

U ponedjeljak, 10.3.2014., posjetili su nas glumci Produkcije Z s poučnim i veselim lutkarskim mjuziklom "Put oko svijeta" koji upoznaje djecu s kontinentima i njihovim značajkama kroz pjesmu i priču.

   


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Maškare

Na fašnik, 4.03., održan je ples pod maskama u našem Centru. Sudjelovali su predškolci, tete, učenici, učiteljice i svi zaposlenici, roditelji i članovi naše Udruge. Bilo je prekrasnih maski te su svi dobili pismena priznanja i krafne.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Aktivnosti za Valentinovo
Valentinovo u našem Centru proslavili smo plesom srca u holu škole.
 
   
 
Roditelji, članovi naše zadruge "Križevčanci" prodavali su na gradskom trgu radove koje su izradili učenici.
 
 
U nedjelju je grad Križevci organizirao koncert u velikoj dvorani Hrvatskog doma povodom Valentinova, a na ulazu su sakupljeni dobrovoljni prilozi za rad našeg Centra te Udruge za pomoć osobama s MR. Ukupno je sakupljeno 4.947,00 kn, od čega je na račun centra uplaćeno 2.000,00 kn. Ostatak novaca pripao je Udruzi. Zahvaljujemo gradu Križevcima, građanima i sastavu Pleteri. Novac je namijenjen izletu učenika na kraju školske godine.

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Božićna priredba

U petak, 19.12.2013., djeca, učenici i polaznici Udruge za pomoć osobama s MR te njihovi učitelji pripremili su veselu božićnu priredbu za svoje roditelje/udomitelje, prijatelje i goste. Bilo je tu pjesme, plesa i glume. Najuzbudljiviji dio odvio se na samom kraju priredbe kada su predstavnici Udruge P.O.I.N.T. darivali učenike bogatim poklonima u sklopu humanitarne akcije Five4kids. Hvala im od srca :)

       


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Sveti Nikola

I nas je u petak, 6.12., posjetio Sveti Nikola! :)

     


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Dan otvorenih vrata

Povodom Svjetskog dana invalida, 3.12., u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci proveli smo projekt Dan otvorenih vrata Centra. Izrađivali smo lančiće od recikliranog papira te ukrase za bor sa quilling tehnikom. U radu su sudjelovali roditelji, udomitelji, učenici volonteri iz Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog te učenici Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci s profesoricom Ankicom Filić. Spomenutim ukrasima okitili smo božićnu jelku u holu Centra uz božićne pjesme i veselje, ujedno najavljujući božićne svetkovine. U petak, 6.12., dočekujemo Sv. Nikolu.

Današnji događaj popratio je Radio Križevci.

       

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Dan sjećanja na Vukovar

18.11.2013. učenici i učitelji Centra zapalili su svijeće u znak sjećanja na Vukovar.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Obrtnički sajam

U petak, 08.11.2013., učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci sa ravnateljicom Marijom Prodan, prof.,  stručnom suradnicom Mihaelom Brkić, prof. i učiteljem Goranom Gavranovićem, dipl. učitelj  sudjelovali su na radionici recikliranja starog tekstila, koja se odvijala u sklopu Obrtničkog sajma Koprivničko-križevačke županije. Djelatnice Komunalnog poduzeća Križevci Dijana Mijač i Marija Vragović organizirale su radionicu koju su vodile djelatnice poduzeća „Humana Nova“ iz Čakovca. Naučili su nas kako izraditi „šušku“ (fotelju). Radionica je bila vrlo zabavna i poticajna.

       


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Dani kruha i jesenskih plodova

U četvrtak i petak, 10. i 11.10.2013., obilježili smo Dane kruha i jesenskih plodova priredbom u Centru te izlaganjem učeničkih radova na gradskom trgu.

     


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Tjedan cjeloživotnog učenja

U sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja učenici 2./3./4. razreda posjetili su Gradski vrtić. Družili su se uz pjesmu i ples.

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Posjeta Dječjeg vrtića Zraka sunca

Naše vrtićance posjetili su prijatelji iz Dječjeg vrtića Zraka sunca. Uz igru i druženje, pogledali su i naše ribice te kornjače za koje se brinu učenici 6./7. razreda.

     


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Tjedan cjeloživotnog učenja

U petak, 4.10.2013., učenici naše škole imali su priliku čuti predavanje "Mi smo građani EU" učitelja Darka Radakovića u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja.

     


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Tjedan cjeloživotnog učenja

U srijedu 2. listopada 2013., povodom Tjedna  cjeloživotnog učenja, Gradsku knjižnicu "Franjo Marković" posjetili su učenici 6./7. razreda sa svojim profesoricama Mihaelom Brkić i Ivanom Duginom .

Učenici su Knjižnici darovali lijepo oslikane straničnike (bookmarkere) s različitim motivima i zanimljivim porukama koje su sami izradili, a djelatnici su im se  odužili igrokazom Od korice do police. Učenici su poslušali  priču "Kako je kornjača dobila oklop", a zatim i razgledali knjižni fond, crtiće, filmove, a osobito  im se svidjela Mala enciklopedija Larousse  i  3D slikovnice  Kuća strave i Gusarski brod.

Ovu priliku djelatnici Knjižnice iskoristili su za promociju kampanje „Čitaj mi!“ te su učenicima podijelili promotivne letke i značke te im ukazali na važnost čitanja.

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Donacija Lidla

U utorak, 24.09.2013., zaposlenici Lidla donirali su našem Centru vrijednu donaciju u iznosu 5.000,00 kn koja se sastojala od namirnica za školsku kuhinju – šećer, brašno, ulje te slatkiša koje smo podijelili učenicima – keksi, čokolade, grickalice. Tu se našlo i raznih šampona za kupanje, vlažnih maramica, ali i tempera za likovno i kreativno izražavanje, blokova za crtanje te raznih slagalica.

Zahvaljujemo svim zaposlenicima Lidla na ovoj donaciji!

Dogovorena je i posjeta Lidlu u Križevcima kako bi učenike upoznali s trgovinom, artiklima te načinom rada.

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Hrvatski olimpijski dan

Evo kako smo ga obilježili...

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Svjetski dan cerebralne paralize

Započela je još jedna školska godina, a naši učenici i njihove učiteljice već su vrlo aktivni. Tako su jučerašnji Svjetski dan cerebralne paralize, učenici odgojno – obrazovne skupine 7-11 godina, obilježili odlaskom na dječje igralište i u šetnju gradom zajedno s učenicima 6. i 7. razreda, učiteljicama Helenom Strsoglavec i Mihaelom Brkić, medicinskom sestrom i roditeljima. Nakon šetnje učenici 6. i 7. razreda školski su sat posvetili temi „Osobe s cerebralnom paralizom“.

   


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Malo Veliko Spravišće

U petak, 14.6.2013., sudjelovali smo na Malom Velikom Spravišću nastupom učenika te prodajnom izložbom učeničkih radova, naših zadrugara.

     


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Izlet osmaša

U petak, 7.6.2013., naši osmaši posjetili su Trakošćan u pratnji razrednice Dunje Radaković te medicinske sestre Martine Ječmenjak.

       


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Roditeljski sastanak

U srijedu, 22. svibnja 2013., održan je roditeljski sastanak te predavanje naše više medicinske sestre Martine Ječmenjak o najčešćim zaraznim bolestima školske populacije.

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Dan Centra

U petak, 17. svibnja 2013., proslavili smo Dan Centra sportskim igrama te veselom i raspjevanom priredbom :)

           

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Posjet prijatelja iz Varaždina

U petak, 26.4.2013., u posjet POOS od 11 – 14 godina, prof. Kristine Kranjčević, došli su učenici Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar Varaždin. U duhu dosadašnje suradnje, učenici su odradili zajedničku radionicu izrade bubamare od papira te se malo razgibali vježbanjem. Uslijedio je onaj svima slađi dio druženjam, a to je odlazak na sladoled.

Hvala našim prijateljima na posjeti i ugodnom druženju do idućeg puta!

   

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Dan Grada Križevaca

Sretan ti rođendan, Križevci!

U srijedu, 24.4.2013., sudjelovali smo na proslavi Dana Grada izlaganjem plakata "Grad Križevci - Moje naselje" na kojem je prikazano naselje naše škole. Uz plakat, predstavili smo i repliku grbovnice kojom je Marija Terezija 1752. godine ujedinila Donji i Gornji grad u jedan pod nazivom Križevci. Sve spomenuto građanima su predstavili učenici 8. razreda i njihova učiteljica Dunja Radaković, prof.

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Predavanje „Suvremene metode rješavanja socijalnih sukoba“

Povodom obilježavanja Dana Grada u COOR-u je održano stručno predavanje na temu „Suvremene metode rješavanja socijalnih sukoba“. Gost predavač je bio prof.dr.sc. Slobodan Uzelac, dugogodišnji profesor na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu, državni tajnik u MZOŠ i državni dužnosnik u Vladi RH.

Prisutno je bilo 45 profesora, učitelja, stručnih suradnika defektologa te ravnatelja Oš „Vladimir Nazor“, Oš Ljudevita Modeca, Oš Sidonije Rubido Erdödy, Oš Kalnik, Oš „Grigor Vitez“ Sv. Ivan Žabno, V. oš Bjelovar, COOR-a Podravsko sunce, Oš Grgura Karlovčana i COOR-a Križevci.

Nakon predavanja, diskutiralo se o vršnjačkom nasilju u školama te mjeri produženog stručnog tretmana koji se provodi u školama.

   


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Uskršnja priredba i prodajna izložba

Kako nam se bliži Uskrs, tako su u srijedu, 20.03.2013., učenici i njihovi učitelji za roditelje, udomitelje i prijatelje pripremili veselu priredbu. Svojim dolaskom počastio nas je i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti gospodin Mladen Tenodi. Na kraju priredbe, posjetio nas je i Uskršnji zeko sa slatkim poklonima.

A kako su članovi Učeničke zadruge Križevčanci bili vrijedni i izradili mnoštvo pisanica, nakita i ostalih ukrasa, tako smo ispred Centra postavili prodajnu izložbu istog koje su prodavale volonterke iz DM-a.

   


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Valentinovo

Valentino smo proslavili uz ples, pjesmu i darivanje prigodnim poklončićima koje su učenici i profesori izradili. Posebni gosti došli su nam iz Glazbene škole Alberta Štrige koji su nam održali prigodni koncert. Nastupio je učenik profesorice Tamare Perc, Jakov Cetl na gitari te učenik profesora Nikole Jankova, Matej Fureš na harmonici. Učenici su pozorno slušali te kroz glazbu bolje upoznali instrumente gitaru i harmoniku.

Svi zajedno zaključili smo da bi suradnja dviju škola trebala biti češća te smo dogovorili koncert i za svibanj.

  


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Maskenbal

12. veljače 2013. obilježili smo Fašnik veselim maskama i kostimima... :)


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Božićna priredba

Božić dolazi!

Ugođaj se osjeća i kod nas u Centru, a posebice danas, 20. prosinca, kada smo za sve naše goste i prijatelje održali predstavu "Božićna bajka" prema istoimenoj priči Nade Iveljić, a po završetku predstave, predstavnici Udruge P.O.I.N.T. darivali su naše predškolce, učenike i članove Udruge za pomoć osobama s MR. Dobrotvornu akciju "Petaka za đaka" P.O.I.N.T.-ovci su organizirali već 9. godinu za redom kojom su se osigurala sredstva za božićne poklone.

VELIKO IM HVALA!

     


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Mali božićni sajam

U četvrtak, 13.12.2012., održan je Mali božićni sajam u dvorani Komunalnog poduzeća na kojem su izlagani dječji radovi osnovnih škola, vrtića, udruga i naše Učeničke zadruge Križevčanci. Izložba je bila prodajna i svatko je mogao naći nešto božićno za sebe.

   


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Sv. Nikola

Kao i sva dijeca svijeta, i mi smo s nestrpljenjem dočekali današnji dan - 6. prosinca, blagdan Sv. Nikole. Učenici i učitelji pripremili su veselu priredbu i s oduševljenjem dočekali Nikolu i gradonačelnika Branka Hrga koji su nam podijelili slatke poklone.

     


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Tikvijada

U mjesecu listopadu vrtičanci, učenici, učitelji i odgojitelji COOR-a ukrašavali su tikvice te ih izložili u prostorima škole i u gornjogradskom dobrotvornom Društvu Lipa gdje smo osvojili 2. mjesto. Uz puno mašte i kreativnosti nastali su novi likovi tikvica...

     


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Dani kruha

U srijedu, 10.10.2012., obilježili smo Dan kruha u našem Centru veselom priredbom, a u četvrtak, 11.10.2012., pridružili smo se ostalim školama i vrtićima na Gradskom trgu u Jesenskoj priči izlaganjem proizvoda od plodova jeseni.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Dan učitelja

Kako bi proslavili Dan učitelja, u petak, 5.10.2012., djelatnici Centra krenuli su na jednodnevni izlet. Obišli smo geomorfološki rezervat Vrajži prolaz, Zeleni vir i spilju Muževa hiša, odmorili se u Fužinama uz fini ručak te na kraju posjetili Opatiju. Tamo smo odslušali prezentaciju izrade čokolade i pralina, naravno i degustirali iste te se prošetali uz more.

Proveli smo jedan uzbudljiv i lijep Dan učitelja!

A kako nam je bilo, pogledajte u Foto-galeriji.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Dan policije

U povodu Dana policije u petak, 28.09., policijski službenici organizirali su posjet naših učenika Policijskoj postaji Križevci. Ponovili smo pravila ponašanja pješaka u prometu, razgledali prostorije Policije te policijska vozila od kojih nas je najviše oduševio motocikl. Za kraj smo bili počašćeni sokovima i grickalicama.

  


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Natjecanje u prometu

Dana 1. lipnja 2012. u COOR-u Podravsko sunce Koprivnica održano je Županijsko natjecanje u prometu koje je organizirao Centar u suradnji s PU Koprivničko-križevačkom - Pododsjek za sigurnost cestovnog prometa. Natjecanje se sastojalo od pismenog i praktičnog dijela, a naši učenici osvojili su 2. mjesto ekipno. 

Čestitamo im!

    

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Međunarodni dan muzeja

Kako bi obilježili Međunarodni dan muzeja, 22. svibnja posjetili smo Gradski muzej. Razgledali smo izložene primjerke i vrlo se oduševili viđenim, a kako nam je bilo i što smo sve vidjeli, pogledajte u Foto-galeriji.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Dan Centra

U petak, 18.5., proslavili smo Dan Centra. Program je započeo od 8,00 sati sportskim natjecanjima, prodajnom izložbom radova Učeničke zadruge "Križevčanci" dok je središnja proslava i priredba održana u holu Centra. Na početku prisutne je pozdravila ravnateljica Marija Prodan, a zatim je pohvale za dobar rad te čestitke u povodu Dana Centra uputio gradonačelnik Branko Hrg koji je ujedno u ime Grada  primio i zahvalnicu za podršku u radu naše ustanove. Djeci koja su sudjelovala na sportskim natjecanjima i LIDRANU, podijeljena su piznanja za njihove uspjehe i trud, nakon čega je uslijedila priredba koju su pripremili polaznici COOR-a te članovi Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom.

Kako je to izgledalo, pogledajte u Foto-galeriji.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Dan planete Zemlje

Da nije svaki otpad za smeće, naučili su u četvrtak, 19.4., naši vrtičanci uz ostale križevačke dječje vrtiće na mini-radionici posvećenoj Danu planeta Zemlje. Hrpu smeća usred grada koju su im „pripremili“ Komunalno poduzeće i Turistička zajednica pospremili su u rekordnome roku, ali nisu ga gurnuli pod tepih, već su ga pažljivo razvrstali. Otpad za recikliranje pospremili su tako u kante s narančastim poklopcem, od trave i kore od jabuka napravili su kompost, a od praznih kutija od bonbona i kakaa, tetrapaka i plastičnih boca izradili su šarene vlakove, brodove i automobile. 

  


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Posjet gradonačelnika vrtićancima

U povodu blagdana Uskrsa gradonačelnik Branko Hrg obišao je naš vrtić te darivao mališane prigodnim slatkim poklonima. Djeca su ga darivala prigodnim čestitkama i pisanicama.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Uskršnja priredba

U petak, 30. ožujka, u Centru je vladala prava blagdanska atmosfera. Ususret Uskrsu, učenici i učitelji su za svoje goste priredili veselu priredbu punu pjesama, plesa, recitacija i glume.

Kako je to izgledalo, pogledajte u Foto-galeriji.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Prijem kod gradonačelnika

Povodom Svjetskog dana Down sindroma gradonačelnika Branka Hrga posjetili su učenici rođeni s ovim poremećajem i to u pratnji svojih roditelja, predsjednice Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Križevci Tamare Premuš i nastavnika naše škole.

Ovom su prilikom članovi Udruge i roditelji porazgovarali s gradonačelnikom o problemima,  ali i upoznali ga sa svojim aktivnostima i planovima, a djeca su gradonačelnika darivala poklonima koje su sami izradili te izvela kratki program.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


vijesti

Maskenbal

Autor: Tihana Doskočil, 22. 3. 2012. 09:49

U utorak, 21. veljače, obilježili smo Fašnik prigodnom priredbom "Ples pod maskama". Učenici i njihovi učitelji osmislili su vrlo zanimljive i maštovite maske koje su predstavili stručnom žiriju. Žiri je ocjenjivao grupne/razredne maske pa je tako svaki razred/skupina dobila priznanje za najmaštovitiju, najsimpatičniju, najsmiješniju, najstrašniju i sl. masku.

Kako nam je bilo, pogledajte u Foto-galeriji.

 [više]

 Ples srca

Nakon interaktivne radionice o Valentinovu, u Centru je na sam blagdan, 14. velječe, organiziran „Ples srca“ za sve učenike i polaznike našeg vrtića, a u plesu su nam se pridružili i članovi Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Križevci. U veseloj i rasplesanoj atmosferi obilježili smo i ovaj Dan zaljubljenih.

Kako nam je bilo, pogledajte u Foto-galeriji.


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Kalendar
« Ožujak 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Anketa
Dali konj kada se nalazi u kasu dodiruje u svakom trenutku podlogu :-)!

Forum
Korisni linkovi

Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Centar za odgoj,obrazovanje i rehabilitaciju Križevci / Matije Gupca 36, HR-48260 Križevci / www.centar-odgoj-obrazovanjeirehabilitacija-kc.skole.hr / ured@centar-odgoj-obrazovanjeirehabilitacija-kc.skole.hr
preskoči na navigaciju