preskoči na sadržaj

Centar za odgoj,obrazovanje i rehabilitaciju Križevci

Državno prvenstvo u stolnom tenisu

3.12.2015. održano je Državno prvenstvo u stolnom tenisu u Koprivnici u organizaciji Specijalne olimpijade i udrge Hrabro srce. Na natjecanju je sudjelovalo 60-tak natjecatelja iz cijele Hrvatske. Učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci, koji su nastupili u svojim kategorijama prema njihovim igračkim mogućnostima, ostvarili su slijedeće rezultate:
Nikola Vučković, osvojeno 4. mjesto
Luka Posavec, osvojeno 3. mjesto
Matija Potočić, osvojeno 3. mjesto
Matija Košutić, osvojeno 1. mjesto

Ostale fotografije pogledajte u Foto-galeriji.


Međuopćinsko natjecanje u stolnom tenisu

2.12.2015. održano je Međuopćinsko natjecanje u stolnom tenisu koje je održano u Gornjoj Rijeci. Na natjecanju nastupile su 4 osnovne škole te Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci. Od naših učenika nastupili su: Nikola Vučković, Luka Posavec, Matija Košutić, i Matija Potočić. Učitelj i voditelj: Dario Sokač, prof.

    


Kros

12.10.2015. održano je Međuopćinsko natjecanje u krosu za učenike osnovnih škola. Na natjecanju je nastupilo 6 osnovnih škola i Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci. Od naših učenika nastupili su: Dražen Hruškovec, Barbara Oreški, Danijel Zajec i Leonarda Brezjan. Učitelj i voditelj: Dario Sokač, prof.

    


2. Ljetnim igrama Specijalne olimpijade Hrvatske

26. i 27. 9. 2015. g., učenici P.O.O.S. od 14. do 17. g., su s profesoricom Snježanom Mergon sudjelovali na 2. Ljetnim igrama Specijalne olimpijade Hrvatske. Natjecali su se u skoku u dalj s mjesta, bacanju loptice u cilj, pikadu i združenom pikadu, koji su igrali sa svojim roditeljima.
Učenici: Marko Borić, Nikolina Brčić i Josip Kemenović u pojedinačnom i združenom pikadu postigli su značajne rezultate (od 1. do 4. mjesta), svaki u svojoj kategoriji.
U skoku u dalj s mjesta sudjelovali su: Petar Karas, Domagoj Fištrović i Matija Sokač. Osvojili su od 1. do 5. mjesta, a bacali su i lopticu u dalj.

Osim sportskih natjecanja, 26. 9. 2015. g. , sudjelovali su i u fun fitnessu i Zdravstvenom programu, a njihovi roditelji su sudjelovali na Obiteljskom i Zdravstvenom forumu.


"Veliko srce u zdravom gradu"

10.9.2015. g. učenici Centra: Nikolina Brčić, Marko Borić, Petar Karas, Matija Sokač, Domagoj Fištrović i Josip Kemenović bili su na sportskim igrama "Veliko srce u zdravom gradu", u Koprivnici, gdje su sudjelovali u sportskim igrama i kupali se u gradskim bazenima "Cerine".


Rezultati iz Poreča

Na Državnom prvenstvu za učenike s intelektualnim teškoćama u razvoju, održanom od 3. do 5. svibnja u Porecu, naš Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju, uz jos 31 centar iz cijele države, natjecao se u atletici, stolnom tenisu, plivanju i štafeti.
Iz našeg centra sudjelovalo je 8 učenika i pritom su osvojili 4 medalje (3 zlata i 1 srebro).
Učenik Matija Potočić osvojio je zlato na 60 metara sa rezultatom 7,94 u konkurenciji od 18 učenika, potom u bacanju loptice 200 grama sa zaletom, bacivši lopticu 50,11 metara u konkurenciji od 15 učenika također je osvojio zlato.
U utrci na 400 metara Matija Kunović osvojio je srebrnu medalju sa rezultatom 1:11,31
Od naših učenika sudjelovali su i Luka Jelušić, Luka Posavec, Dražen Hruškovec.
U stolnom tenisu kod učenika, zlatnu medalju je osvojio Nikola Vučković, pobijedivši u finalu učenika iz Koprivnice. U natjecanju je sudjelovalo 12 učenika raspoređenih u dvije skupine. Nikola je svih 5 mečeva u skupini pobijedio protivnike, te u polufinalu i finalu pokazao da je najbolji i zasluzeno osvojio zlatnu medalju.
U stolnom tenisu sudjelovali su još i Matija Košutić i Antonio Žganec.
Voditelji: Dario Sokač, prof. i Alen Vitanović, prof. rehabilitator

  


Državno prvenstvo u Poreču

3.5.2015. godine učenici i sportaši Centra stigli su u Poreč, na prvi dan Državnog prvenstva u Poreču, s profesorima: Dariom Sokačem i Alenom Vitanovićem. Sutra u 9 h počinju natjecanja u atletici, a u 17 h natjecanja u stolnom tenisu. Sretno im bilo!


20. ulična utrka

Na Dan Grada Križevaca, 24.4.2015. g., održana je 20. ulična utrka. Sudjelovali su i učenici Centra i raduju nas njihova postignuća.


Prvenstvo Hrvatske u bowlingu

Prvenstvo Hrvatske u bowlingu za osobe s intelektualnim teškoćama, 2015. godine, održano je 25. i 26. ožujka, u Bowling Clubu Green Gold u Zagrebu. Iz Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju, Križevci sudjelovali su učenici:

Nikolina Brčić

Matija Sokač

Josip Kemenović

Petar Karas i

Domagoj Fištrović

Pratili su ih roditelji i njihove učiteljice Kristina Kranjčević i Snježana Mergon.


Županijsko natjecanje u stolnom tenisu

U četvrtak,19.3.2015.g., održano je županijsko natjecanje u stolnom tenisu. Na natjecanju je sudjelovalo devet učenika. Pet učenika bilo je iz našeg Centra, a četiri učenika iz Centra "Podravsko sunce", Koprivnica. Nakon odigravanja po liga sistemu, u osam odigranih kola, dobili smo pobjednike natjecanja sljedećim redoslijedom:

1.) Matija Potočić, COOR Križevci

2.) Antonio Žganec, COOR Križevci

3.) Mario Vuger, COOR "Podravsko sunce" Koprivnica

4.) Nikola Vučković, COOR Križevci

5.) Matija Košutić, COOR Križevci

6.) Josip Bartolović, COOR "Podravsko sunce" Koprivnica

7.) Ivan Dujaković, COOR, "Podravsko sunce" Koprivnica

8.) Luka Posavac, COOR Križevci

9.) Dalibor Međimurec, COOR "Podravsko sunce" Koprivnica


Badminton

Dana 20.1. 2015. godine, učenici COOR-a Križevci, Antonio Žganec, Nikola Vučković, Matija Košutić i Luka Jelušić, sudjelovali su na međuopćinskom natjecanju u badmintonu. Osim našeg centra, sudjelovale su i još četiri osnovne škole. Natjecanje se održavalo u osnovnoj školi "Sidonije Rubido Erdedi", u Gornjoj Rijeci.


Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu

Dana 3.12.2014. učenici Matija Potočić i Antonio Žganec sudjelovali su na Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu u Koprivnici u organizaciji Specijalne olimpijade Hrvatske i Udruge Hrabro srce iz Koprivnice. Naši učenici ostvarili su zapažene rezultate u svojim kategorijama osvojivši prva mjesta. Voditelj: Dario Sokač, prof.

Čestitamo im!

         


Gradsko natjecanje u stolnom tenisu
Dana 13.11.2014. održano je Gradsko natjecanje u stolnom tenisu, a domaćin natjecanja bila je OŠ Ljudevita Modeca Križevci. COOR Križevci također se natjecao u konkurenciji osnovnih škola. Od naših učenika na natjecanju sudjelovali su: Matija Potočić, Antonijo Žganec, Matija Košutić, Luka Posavec. Voditelj: Dario Sokač, prof.
   

Nogometni turnir u Koprivnici

7.11.2014., povodom Dana grada Koprivnice, COOR Podravsko sunce organizirao je nogometni turnir na kojem su sudjelovali učenici naše škole. Uz domaćina i nas sudjelovali su i učenici Obrtničke škole iz Koprivnice. U prvoj utakmici odmjerili su snage COOR Križevci i Obrtnička škola Koprivnica, a rezultat je bio 3:1 za Obrtničku školu. U drugoj utakmici između COOR-a Križevci i COOR-a Podravsko sunce pobijedili su naši učenici rezultatom 7:1. Treća utakmica između COOR-a Podravko sunce i Obrtničke škole završila je rezultatom 11:3 za Obrtničku školu.

Matija Potočić je proglašen za najboljeg golmana turnira.

Za COOR Križevci nastupili su: Matija Potočić, Matija Keleković, Matija Kunović, Antonio Žganec, Nikola Vučković te Dražen Hruškovec. Voditelj: Dario Sokač, prof.

 


Općinsko natjecanje u atletici

31.10.2014. učenici COOR-a Križevci nastupili su na Općinskom natjecanju u atletici na gradskom stadionu u Križevcima zajedno s još 5 drugih osnovnih škola.

Za COOR Križevci nastupili su u sljedećim disciplinama:

 1. Barbara Oreški - 100 m
 2. Leon Zemljak – bacanje kugle
 3. Luka Posavec – bacanje kugle
 4. Matija Potočić – 100 m i štafeta 4x100 m
 5. Luka Jelušić – skok u vis i štafeta 4x100 m
 6. Antonio Žganec – 100 m i štafeta 4x100 m
 7. Matija Kunović – 300 m
 8. Matija Košutić – 300 m
 9. Dražen Hruškovec – skok u dalj
 10. Nikola Vučković – skok u dalj

Voditelj: Dario Sokač, prof.


 


Međugradsko natjecanje u krosu

Učenici Luka Jelušić, Antonio Žganec, Nikola Vučković te Dražen Hruškovec sudjelovali su na Međugradskom natjecanju u krosu. Sudjelovalo je 6 škola iz Križevaca i okolice. Naši učenici osvojili su 5. mjesto u ekipnoj konkurenciji, a moramo izdvojiti odličan rezultat Luke Jelušića koji je dotrčao četvrti od 24 učenika. Utrka se održavala u parku ispred OŠ Vladimira Nazora koja je bila domaćin natjecanja. Voditelj i učitelj: Dario Sokač, prof.

 


Specijalna olimpijada

U četvrtak, 22.5.2014., naši učenici sudjelovali su na Specijalnoj olimpijadi, prvenstvu Hrvatske u malom nogometu u Podsusedu u dvorani Sutinska Vrela. Naša školska ekipa osvojila je 2. mjesto!
Sudjelovali su: Matija Potočić, Matija Košutić, Alen Keleković, Luka Posavec, Luka Jelušić, Antonio Žgane i Nikola Vučković.

Trener i učitelj: Dario Sokač, prof.

   


Poreč

Učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci sudjelovali su na Državnom prvenstvu školskih klubova u organizaciji Hrvatskog športskog školskog saveza u Poreču od 4. do 6.5.2014.
Učenici su se natjecali u atletici i plivanju. Za našu školu nastupili su Petar Sever, Alen Keleković i Antonio Žganec, a ostvareni su sljedeći rezultati:

Petar Sever 1. mjesto u plivanju 25 m slobodno, državni prvak te 2. mjesto na 25 m prsno.
Alen Keleković 5. mjesto na trčanju 60 m i 5. mjesto u skoku u dalj s mjesta.
Antonio Žganec 8. mjesto u trčanju na 80 m i 4. mjesto u skoku u dalj s mjesta.
Voditelji: Snježana Mergon, prof. i Dario Sokač, prof.


Međužupanijsko natjecanje u stolnom tenisu

U ponedjeljak, 7.4.2014., u našem Centru održano je Međužupanijsko natjecanje u stolnom tenisu. Sudjelovali su učenici Centra iz Varaždina, Koprivnice i Križevaca: Matija Potočić, Matija Košutić, Dalibor Međimorec, Renato Jurković, Luka Posavec, Alen Keleković, Slađana Čurila, Barbara Štriga, Aleksandar Vujasinović, Ivan Dujaković te Mario Vuger.

 


Međuopćinsko natjecanje u badmintonu

U petak, 13.12.2013., u Gornjoj Rijeci je održano međuopćinsko natjecanje u badmintonu za osnovne škole. Nastupilo je četiri škole u svakoj konkurenciji.
U konkurenciji djevojčica sudjelovale su OŠ Sydonije Rubido Erdody iz G. Rijeke ( ŠŠD Reka ), OŠ Sveti Petar Orehovec ( ŠŠD Mladost ) , OŠ Ljudevita Modeca iz Križevaca ( ŠŠD Izvor ) i OŠ Vladimir Nazor iz Križevaca ( ŠŠD Plamen ).
Postignuti su slijedeći rezultati: ŠŠD Izvor : ŠŠD Plamen 0:3, ŠŠD Reka : ŠŠD Mladost 3:0, ŠŠD Reka : ŠŠD Izvor 3:0, ŠŠD Plamen : ŠŠD Mladost 3:0, ŠŠD Plamen : ŠŠD Reka 3:0, ŠŠD Mladost : ŠŠD Izvor 3:2.
Poredak kod djevojčica:
1. OŠ Vladimir Nazor – Križevci ( ŠŠD Plamen )
2. OŠ Sydonije Rubido Erdody – G. Rijeka ( ŠŠD Reka )
3. OŠ Sveti Petar Orehovec ( ŠŠD Mladost )
4. OŠ Ljudevita Modeca ( ŠŠD Izvor )

U konkurenciji dječaka također je sudjelovalo četiri škole; OŠ Sveti Petar Orehovec ( ŠŠD Mladost ), OŠ Sydonije Rubido Erdody – G. Rijeka ( ŠŠD Reka ), OŠ Ljudevita Modeca – Križevci ( ŠŠD Izvor ) , COOR ( ŠŠD Zorko ).
Postignuti su slijedeći rezultati: ŠŠD Reka : ŠŠD Izvor 3:0, ŠŠD Zorko : ŠŠD Mladost 0:3, ŠŠD Zorko : ŠŠD Reka 0:3, ŠŠD Izvor : ŠŠD Mladost 0:3, ŠŠD Izvor : ŠŠD Zorko 3:1, ŠŠD Mladost : ŠŠD Reka 3:2.
Poredak kod dječaka:
1. OŠ Sveti Petar Orehovec ( ŠŠD Mladost )
2. OŠ Sydonije Rubido Erdody ( ŠŠD Reka )
3. OŠ Ljudevita Modeca ( ŠŠD Izvor )
4. COOR

   


Nogometni turnir u Koprivnici

U petak, 8.11.2013., u COOR-u Podravsko sunce Koprivnica organiziran je nogometni turnir. Sudjelovale su tri momčadi: Obrtnička škola Koprivnica, COOR Križevci te domaćin.

Rezultati: Obrtnička škola – COOR Križevci 7:2

                Obrtnička škola – COOR Koprivnica 9:0

                COOR Križevci – COOR Koprivnica 7:0

 

Poredak: 1. Obrtnička škola Koprivnica

               2. COOR Križevci

               3. COOR Koprivnica

 

Za COOR Križevci nastupili su: Alen Keleković, Matija Košutić, Matija Potočić, Luka Posavec, Luka Jelušić te Dražen Hruškovec; voditelji Dario Sokač, prof. i Darko Radaković, prof.

Matija Potočić proglašen je najboljim strijelcem turnira.

   


Državno natjecanje u plivanju

24. i 25. listopada učenik 5. razreda Petar Sever sudjelovao je na Državnom natjecanju u plivanju (Specijalna olimpijada) u Tuheljskim toplicama osvojivši 1. mjesto na 50 m prsno. Uz mentoricu i trenericu prof. TZK Snježanu Mergon, Petar je trenirao u ljetnom periodu na gradskom bazenu u Križevcima. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 133 natjecatelja iz 35 ekipa.

Čestitamo Petru!

 


Državno natjecanje školskih sportskih društava RH

Članovi školskog sportskog društva COOR-a „Zorko“ sudjelovali su na državnom natjecanju u atletici i plivanju koje se održalo od 3. do 5. svibnja 2013. u Poreču. Učenici su postigli slijedeće rezultate:

Luka Posavec – 2. mjesto – bacanje loptice (200g) u dalj sa zaletom,

Alen Keleković – 3. mjesto – trčanje na 60m,

Marija Šatvar – 2. mjesto – skok u dalj s mjesta (1,95m),

Petar Sever – 4. mjesto – plivanje,

Alen Keleković – 4. mjesto – bacanje loptice (200g) u dalj.

Voditelji su bili Snježana Mergon, prof. TZK i Alen Vitanović, prof. def.


Županijsko natjecanje u stolnom tenisu

U srijedu, 10.04.2013., u našem se Centru održalo Županijsko natjecanje u stolnom tenisu. Sudjelovali su učenici iz COOR-a Podravsko sunce Koprivnica, COO Tomislav Špoljar Varaždin i učenici našeg Centra u dvije skupine.

Rezultati 1. skupine:

 • 1. mjesto – Mario Kišak (COOR Podravsko sunce Kc)
 • 2. mjesto – Ivica Golubić  (COOR Podravsko sunce Kc)
 • 3. mjesto – Marko Oreški (COOR Kž)
 • 4. mjesto – Renato Jurković (COO Tomislav Špoljar Vž)
 • 5. mjesto - Nikola Bešvir (COO Tomislav Špoljar Vž)

Rezultati 2. skupine:

 • 1. mjesto – Josip Bartolović (COOR Podravsko sunce Kc)
 • 2. mjesto – Matija Potočić (COOR Kž)
 • 3. mjesto – Alen Keleković (COOR Kž)
 • 4. mjesto – Matija Košutić (COOR Kž)
 • 5. mjesto – Ivan Dujaković (COOR Podravsko sunce Kc)
 • 6. mjesto – Luka Posavec (COOR Kž)

Van kategorije:

 • 1. mjesto – Marija Šatvar (COOR Kž)

Čestitamo svim natjecateljima na izvrsnim rezultatima!

   


Nogometni turnir

7.11.2012. naši učenici sudjelovali su na nogometnom turniru u COOR-u Podravsko sunce povodom Dana grada Koprivnice. Osim nas, sudjelovali su učenici COOR-a Koprivnica i Obrtničke škole Koprivnica. Osvojili smo treće mjesto i priznanje za najboljeg golmana, a to je Matija  Potočić.

 


Državno prvenstvo u Poreču
Ovaj  vikend učenici i učitelji COOR-a proveli su u Poreču. U organizaciji Hrvatskog školskog športskog saveza  održano je Državno prvenstvo školskih sportskih društava. Sudjelovalo je 28 Centara za odgoj i obrazovanje iz cijele RH, a naši sportaši su se natjecali u plivanju i atletici te postigli slijedeće rezultate:
 
plivanje - Martina  Horvat - 3. mjesto prsno na 25 m i 4 mjesto 25 m slobodno
skok u dalj - Marija Šatvar - 3. mjesto
bacanje loptice - Luka  Posavec - 3. mjesto
bacanje kugle - Tomislav Grudiček - 4. mjesto
trčanje na 60m - Luka Posavec - 4. mjesto
trčanje na 400m - Marko  Oreški - 14. mjesto
trčanje na 100m  - Tomislav Grudiček - 9. mjesto
 
U  pratnji  učenicima bili su njihovi učitelji i treneri Snježana Mergon, prof.tzk i Siniša Klasić, prof.tzk.
U slobodno vrijeme družili su se s prijateljima iz drugih škola, razgledali znamenitosti grada Poreča, a u nedjelju se školskim kombijem vratili kući u popodnevnim satima.
 
Zahvaljujemo Koprivničko-križevačkoj županiji što nam je omogućila korištenje bazena u Koprivnici u zimskoj i proljetnoj sezoni te gradu Križevcima za korištenje bazena u ljetnom periodu.
 
Kako nam je bilo, pogledajte u Foto-galeriji.

Županijsko prvenstvo u stolnom tenisu

U srijedu, 18.4.2012., COOR Križevci bili su domaćini Županijskog prvenstva u stolnom tenisu.

Sudjelovali su učenici COOR-a Podravsko sunce iz Koprivnice te učenici naše škole, ukupno  16 natjecatelja i natjecateljica, koji su osvojili slijedeće plasmane:

1. mjesto Ivica Golubić

2. mjesto Marko Gal

3. Mario Kišak

4. Marko Oreški

5. Antonio Žganec

6. Nikola Vučković

7. Marijan Bocak

u svojoj kategoriji, zatim:

1. Marija Šatvar

2. Martina Horvat

3. Ana Kunović

u svojoj kategoriji te

1. Matija Potočić

2. Josip Bartolović

3. Matija Košutoć

4. Ivan Dujaković

5. Alen Keleković

6. Luka Posavec

u svojoj kategoriji.

Natjecanje je posjetila i predsjednica Saveza školskih sportskih klubova Koprivničko – križevačke županije prof. Darinka Šimunčić te pozdravila natjecatelje.

Svi smo s veseljem bodrili natjecatelje te im po završetku čestitali na postignutim rezultatima  i podijelili im priznanja i medalje.

 

Kako je to izgledalo, pogledajte u Foto-galeriji.


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Kalendar
« Travanj 2017 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Anketa
Dali konj kada se nalazi u kasu dodiruje u svakom trenutku podlogu :-)!

Forum
Korisni linkovi

Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Centar za odgoj,obrazovanje i rehabilitaciju Križevci / Matije Gupca 36, HR-48260 Križevci / www.centar-odgoj-obrazovanjeirehabilitacija-kc.skole.hr / ured@centar-odgoj-obrazovanjeirehabilitacija-kc.skole.hr
preskoči na navigaciju